TEAMS

Är du vår nästa Team-medlem?

TePå Mad Dance Palace har vi tre stycken tävlingsgrupper: Team Fierce, Team Royals och Team Queens. En till två gånger per termin så deltar de på tävlingar inom Svenska Danssportförbundet som Big Team eller Small Team i Hiphop. Utöver det så är de med i Streetstar Dance School Challenge, gigar på olika events och är ansiktet utåt för dansskolan.

 

Inför varje ny termin så ger vi dansare en chans att få komma med. Har du det som krävs för att bli en del utav våra Teams? Vi älskar ambitiösa, passionerade, dedikerade och talangfulla dansare. Oavsett vad, så är vi otroligt taggade på att få dansa med dig, och att höra om dina mål och drömmar. Vi kan ge dig möjligheten till få tillhöra en dansfamilj som erbjuder en trygg plats för utveckling, erfarenhet och vänskap för livet. Att vara med i ett Team innebär hårt arbete och är därmed inte alltid lätt. Men vi utgår ifrån att du är redo att satsa och kötta trots eventuella motgångar. Dock viktigt att poängtera är att vi ser till Teamets och till DIG som en individs bästa - vi tar hand om dig här. Välkommen!

Vad våra Teams fått göra hittills:
- Tävlat som Small eller Big Team inom Svenska Danssportförbundet med 3/3 pallplatser möjliga som resultat.

- Uppträtt på olika företagsevent

- Uppträtt på festivaler som WeAreSthlm

- Uppträtt på privatfester
- Gjort över 30 dansvideos

- Tävlat i Streetstar Dance School Challenge
- Vunnit priset som "Årets Scenpersonlighet 2018" i Danskarusellen.

- Tävlat i Danskarusellen

- Coachat utvalda elever till danslärare

- Dansfotograferingar i proffessionell fotostudio

Information - Audition

När du kommer till audition så kommer du tas emot av Emma och Veronica, som är ägare för dansskolan samt Teamens coacher. Du behöver inte känna dig nervös, du ska bara fokusera på att va dig själv, lyssna på vad vi säger och ha roligt när du dansar (då presterar man också som bäst). Perfekt tillfälle att hälsa på de andra sökande också. De kanske blir dina nya Teamkompisar? Du behöver inte förbereda någonting inför audition förutom att ha med vattenflaska, dansvänliga kläder och inneskor. 
 

Hur har din upplevese varit hos oss?Inte bra.Inte så bra.Helt okej.Bra!Underbar!Hur har din upplevese varit hos oss?

KONTAKT

Mad Dance Palace
Info@maddancepalace.com


(Bromma Kulturskolans lokal)
Kapplandstrappan 1,
16836 Stockholm 

 

HITTA HIT

  • Mad Dance Palace Instagram
  • Mad Dance Palace Facebook
  • YouTube - White Circle

© 2020 by Mad Dance Palace HB