Mer än att bara dansa.

Teams

Mad Dance Palaces ansikte utåt. Det är våra Teams som vi skickar för att representera oss på gig, events, tävlingar etc. Vi lägger stor vikt på att kombinera sammanhållning med kvalitét. Det är viktigt att alla känner sig välkomna, uppskattade och får vägledning. Dem som är med i våra Teams är dansare som satsar, därav lägger vi otroligt med kärlek, tid och engagemang för att vägleda våra dansare till hur de kan nå sina drömmar. Vi tränare ser våra dansare som våra "barn" där dedikation och dansglädje är A och O. Är du en av oss, så tar vi hand om dig.

 Team Fierce 

Team Fierce levererade så pass på Streetstar Dance School Challenge 2018 att dansbandet, Jag&Du vill ha med dem som pause-underhållning på sina kommande gig och turné under 2019. En av dessa dansare, Johanna har gjort sådan stor utveckling att hon nu även praktiserar som lärare på skolan. Vad mer kommer i Team Fierce väg i vår? Dansvideoinspelning, Teamfotografering och uppträdande på Mad Dance Battle i slutet av terminen.

Vill du bli en del utav Team Fierce? Då har du chansen genom att anmäla dig till vår audition, 26 januari eller 9 februari. 

 Team Royals 

Efter succén för gruppen och vinsten för vår dansare, Kelly som Årets Scenpersonlighet i Danskarusellen 2018 så är vi med igen. Nu till våren representerar Team Royals oss på Danskarusellen 2019. Vad mer är planerat? Musikvideoinspelning, Teamfotografering och uppträda på Mad Dance Battle i slutet av terminen.

Vill du bli en del utav Team Royals? Då har du chansen genom att anmäla dig till vår audition, 26 januari eller 9 februari. 

Hur har din upplevese varit hos oss?Inte bra.Inte så bra.Helt okej.Bra!Underbar!Hur har din upplevese varit hos oss?

KONTAKT

Mad Dance Palace
Info@maddancepalace.com


(Bromma Kulturskolans lokal)
Kapplandstrappan 1,
16836 Stockholm 

 

HITTA HIT

  • Mad Dance Palace Instagram
  • Mad Dance Palace Facebook
  • YouTube - White Circle

© 2019 by Mad Dance Palace HB