Om oss

Vi är där för våra dansare.

Vi som driver dansskolan heter Emma och Veronica. Vår vision för Mad Dance Palace är att det ska vara en plats där våra elever får utveckling, erfarenhet, känner gemenskap och trygghet.

 

Vi är alla här som en familj där dansglädjen sprudlar!

Veronica Kesselfors
  • Instagram

Mitt namn är Veronica och är 30 år ung.  Tillsammans med min underbara kollega Emma så driver vi denna dansskola till något stort! Jag är ekonomiansvarig, svarar på era mail och jag undervisar (såklart). Jag brinner för dansen. Jag började dansa när jag var 3 år gammal och har sen dess aldrig slutat. Under åren som gått så har jag medverkat i dansvideos, uppträtt kontinuerligt, dansat bakom artister och tagit kurser Pedagogik. Hiphop är min absoluta favoritstil. Men har genom åren dansat hur många stilar som helst för både nationella och internationella lärare för att få en sådan bred kunskap som möjligt.

 

På mina klasser vill jag att mina elever ska känna att det är kul att dansa. Kom och dansa med mig, och din dansupplevelse kommer fyllas av glädje och spratt!

Emma Richter-Larsson
  • Instagram

Jag heter Emma och jag driver tillsammans med min bästa vän, Veronica denna underbara dansskola. Här ansvarar jag för marknadsföringen, hemsidan, ljus och ljud på showerna och att hålla dansklasser. Dansen har varit mitt liv sedan 2008 och under den tiden har jag haft en längre danskarriär både i Dubai och Sverige. Jag har uppträtt på stora events, tävlat, varit bakgrundsdansare till artister, dansat i och koreograferat musikvideos samt utbildat mig till yrkesdansare, barndanslärare, danspedagog och tävlingscoach. Stilarna jag dansar är Hiphop, Popping, Waacking, Jazz, Modernt, Disco, Slow, Dancehall.

På mina klasser är det mycket skratt, köttande, hög energinivå, dansglädje och ibland överaskningar. Man vet aldrig med mig vad jag kommer hitta på. Mitt fokus är att du som min elev alltid ska känna dig trygg, sedd, utmanad, peppad och att du hela tiden utvecklas.

Hur har din upplevese varit hos oss?Inte bra.Inte så bra.Helt okej.Bra!Underbar!Hur har din upplevese varit hos oss?

KONTAKT

Mad Dance Palace
Info@maddancepalace.com


(Bromma Kulturskolans lokal)
Kapplandstrappan 1,
16836 Stockholm 

 

HITTA HIT

  • Mad Dance Palace Instagram
  • Mad Dance Palace Facebook
  • YouTube - White Circle

© 2020 by Mad Dance Palace HB