top of page

BOKA DANS

Förutom att vi erbjuder dansklasser så är det även möjligt att boka vårt team som är ansiktet utåt för dansskolan. Vi har dansare från 17-25 års ålder och har följande alternativ på vår dansmeny. Detta som står nedan är exempel, har ni något som är utöver det vanliga så får ni gärna berätta mer så ska vi se vad vi kan få till. 

DANSSHOW

En överraskning till festen, ett annorlunda frieri, en flashmob, liva upp kontoret, invigningsnummer eller kanske en mellanakt? Vi har möjlighet att ta på oss hela ansvaret gällande att arrangera koreografi, musikmix, dansare och kläder. Ni säger vad ni söker och så löser vi resten.

FRISKVÅRD
Det är viktigt med ett aktivt liv för att behålla hälsan och det kan vara svårt när man är på kontoret hela dagarna. Vi har ett annorlunda friskvårdskoncept där er personal får en rolig dansundervisning i valfria stilar en till flera gånger i veckan. Er personal får ett danspass som bygger upp koordination, ökad koncentration, ökad ork, motorik, kroppskännedom och kondition. 

WORKSHOP

Ett annat alternativ som också är vanligt är att hyra in oss för en workshop. Då får ni 1 timme rolig, annorlunda och svettigt danspass för er personal.


SKOLEVENT
Vi kommer gärna till er skola, fritidsgård eller ungdomsverksamhet och ger era elever en fartfylld danslektion. Då många ungdomar inte har råd med att gå fritidsaktiviteter så kan det vara väldigt uppskattat att i ett koncept som Elevens Val att få testa på dans. 

FÖRETAGSEVENT
Gör något annorlunda och avnjut av storslagen dansuppvisning av våra grymmaste och mest erfarna dansare. 

MUSIKVIDEO/BAKGRUNDSDANSARE
Om ni söker erfarna och proffsiga dansare till er musikvideo eller till en artists kommande uppträdande så kan vi både fixa träningslokal, koreografi och såklart, dansare.

KOREOGRAF
Har ni dansare redan och vill köpa en skräddarsydd koreografi, eller är ett kompisgäng som ska överraska på festen. Vi kan erbjuda både träningslokal, koreografi och eventuell coachning.

Tidigare jobb

SKICKA FÖRFRÅGAN & FÅ OFFERT
bottom of page