BOKA DANS

Förutom att vi erbjuder dansklasser så är det även möjligt att boka våra dansgrupper. Vi har dansare från 7-35 års ålder och har följande alternativ på vår dansmeny. Detta som står nedan är exempel, har ni något som är utöver det vanliga så får ni gärna berätta mer så ska vi se vad vi kan få till. 

DANSSHOW

En överraskning till festen, ett annorlunda frieri, en flashmob, liva upp kontoret, invigningsnummer eller kanske en mellanakt? Vi har möjlighet att ta på oss hela ansvaret gällande att arrangera koreografi, musikmix, dansare och kläder. Ni säger vad ni söker och så löser vi resten.

FRISKVÅRD
Det är viktigt med ett aktivt liv för att behålla hälsan och det kan vara svårt när man är på kontoret hela dagarna. Vi har ett annorlunda friskvårdskoncept där er personal får en rolig dansundervisning i valfria stilar en till flera gånger i veckan. Er personal får ett danspass som bygger upp koordination, ökad koncentration, ökad ork, motorik, kroppskännedom och kondition. 

WORKSHOP

Ett annat alternativ som också är vanligt är att hyra in oss för en workshop. Då får ni 1 timme rolig, annorlunda och svettigt danspass för er personal.


SKOLEVENT
Vi kommer gärna till er skola, fritidsgård eller ungdomsverksamhet och ger era elever en fartfylld danslektion. Då många ungdomar inte har råd med att gå fritidsaktiviteter så kan det vara väldigt uppskattat att i ett koncept som Elevens Val att få testa på dans. 

FÖRETAGSEVENT
Gör något annorlunda och avnjut av storslagen dansuppvisning av våra grymmaste och mest erfarna dansare. 

MODEVISNING

Vill ni sticka ut ur mängden och ge era potentiella shoppingkunder en riktig show? Då är modevisning med häftig dans ett grymt sätt att marknadsföra er på. Vi tar gärna på på oss ansvaret för musikmix, koreografi, dansare, kläder och extra cool belysning. 

REKLAM
Vi kan producera material till era sociala medier, hemsida och höja er reklamfilm. Vi är väldigt aktiva på sociala medier med hög följarskara, så även samarbeten med våra kanaler är vi öppna för.

TV-FRAMTRÄDANDE

Håll publiken energisk med en dansuppvisning under reklampausen. Vi har gjort flertal framträdanden i direktsändning och har alltid en show att visa upp. Vill ni ha en trygg och medryckande show till ert program så har ni kommit rätt.

MUSIKVIDEO/BAKGRUNDSDANSARE
Om ni söker erfarna och proffsiga dansare till er musikvideo eller till ett er artists kommande uppträdande så kan vi både fixa träningslokal, koreografi och såklart, dansare.

KOREOGRAF
Har ni dansare redan och vill köpa en skräddasydd koreografi, eller är ett kompisgäng som ska överaska på festen. Vi kan erbjuda både träningslokal, koreografi och eventuell coachning.

TIDIGARE KUNDER

SKICKA FÖRFRÅGAN & FÅ OFFERT
Hur har din upplevese varit hos oss?Inte bra.Inte så bra.Helt okej.Bra!Underbar!Hur har din upplevese varit hos oss?

KONTAKT

Mad Dance Palace
Info@maddancepalace.com


(Bromma Kulturskolans lokal)
Kapplandstrappan 1,
16836 Stockholm 

 

HITTA HIT

  • Mad Dance Palace Instagram
  • Mad Dance Palace Facebook
  • YouTube - White Circle

© 2020 by Mad Dance Palace HB